حجت الاسلام والمسلمین سید مجتبی بدری امام جماعت مسجد جامع احباب الحسین (ع) اصفهانک در گفت و گو با خبرگزاری حوزه در تهران، واقعه مباهله را بزرگترین سند افتخار و فضیلت شیعه در طول تاریخ دانست و اظهار داشت: بخش نجران، تنها منطقه مسیحی نشین حجاز با هفتاد دهکده تابع خود در مرز حجاز و یمن قرار گرفته بود که پیامبر اسلام (ص) به موازات مکاتبه با سران دولت ها و مراکز مذهبی جهان، نامهای به اسقف نجران نوشته و او را به آیین اسلام دعوت کردند.
وی تصریح کرد: مسیحیان با تشکیل شورا و اعزام نماینده ای به مدینه، به بررسی دلایل نبوت پیامبر (ص) پرداخته که در این گفتگو قانع نشده و درخواست انجام مباهله کردند.
امام جماعت مسجد جامع احباب الحسین علیه السلام اصفهانک تهران با اشاره به اینکه خداوند با نزول آیه مباهله، پیامبر (ص) را به مباهله با افراد حق ستیز مامور کرد، یادآور شد: طبق تصمیم پیامبر (ص) و مسیحیان نجران قرار شد در زمانی معین دروغگو، نفرین و مباهله انجام شود.
مباهله پیامبر (ص) با مسیحیان نجران از وقایع شگفت انگیز تاریخ اسلام است
حجت الاسلام والمسلمین بدری، مباهله پیامبر (ص) با مسیحیان نجران را از حوادث جالب، تکان دهنده و شگفت انگیز تاریخ اسلام دانست و تاکید کرد: مراسم مباهله در محلی خارج از مدینه با حضور اهل بیت پیامبر (ص) برگزار شد که اسقف نجران با دیدن چهره های نورانی آنان به حقانیت آنها اعتراف کرد.
وی با اشاره به اعتراف اسقف نجران بر حقانیت اهل بیت علیهم السلام مبنی بر اینکه «من چهره هایی را می بینم که هرگاه دست به دعا بلند کنند و از درگاه الهی بخواهند بزرگترین کوه ها از جا کنده شود و فورا دعاهای آنان مستجاب می شود»، اذعان کرد: در میان تمام مسلمانان، نفوسی پاک تر و ایمانی استوار تر از ایمان اهل بیت علیهم السلام وجود نداشت که هیئت مسیحی با هشدار سرانشان از مباهله منصرف شدند.
استاد حوزه علمیه تهران با استناد به بیانات علامه طباطبایی مبنی بر اینکه «مباهله یکی از معجزه های باقی اسلام است و هر فرد با ایمانی به پیروی از پیامبر اسلام می تواند در راه اثبات حقیقتی از حقایق اسلام با مخالف خود به مباهله بپردازد و از خداوند جهان درخواست کیفر و محکوم کردن آنان را بدهد»، خاطرنشان کرد: نزول آیه ولایت در شأن امام علی (علیه السلام) و اعطای انگشتر به فقیر از سوی ایشان از وقایع این روز بسیار با فضیلت است.
آیه مباهله در تبلیغ فرهنگ ولایت و امامت بسیار موثر است
امام جماعت مسجد جامع احباب الحسین علیه السلام اصفهانک تهران، گفت: مضاف بر اینکه در مسئله عقیده حق ولایت اهل بیت(ع)، آیه مباهله خیلی کارساز است؛ یعنی همه ما فرض کنیم که همه اصحاب پیغمبر(ص) در عالی ترین درجه، هیچ کدام جان پیغمبر(ص) نیستند اما علی(ع) جان پیغمبر(ص) است، بنابراین باز هم کسی بر علی(ع) برتری پیدا نمی کند.
استاد حوزه علمیه تهران یادآور شد: خود این مسئله را اگر معتقد بشویم و مرجعیت امیرالمومنین علی (ع) را برای جهان امروز اسلام بپذیریم، یعنی اسلام ناب را در کل جهان ما ترویج دادیم؛ آن زمان جلوی انحرافات مانند وهابیت و بهائیت و امثال آنها گرفته می شود و یک عقیده سالم و خالص در جامعه جاری می شود.
وی با بیان اینکه تبلیغ حقیقت واقعه تاریخی مباهله بر هر مُبلغ دینی ضروری است، خاطرنشان کرد: برکات این واقعه قرآنی برای اثبات حقانیت اهل بیت علیهم السلام بسیار موثر است.
انتهای پیام. /










نظر شما